Αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 4, 00€)

Η πληρωμή με αντικαταβολή, σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας, την ίδια στιγμή που θα την παραλάβετε στο χώρο σας, στον υπάλληλο της courier.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013 :
Τιμολόγιο πώλησης καθαρής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνίσταται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016 :
Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας

Πληρώστε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας στην τράπεζα που συνεργαζόμαστε ή χρησιμοποιήστε το online banking. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, συμπληρώστε στην αιτιολογία της κατάθεσης, τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας.

Παρακαλούμε θερμά μετά την κατάθεση σας να μας αποστέλλεται ενημέρωση για το ποσό της κατάθεσης, την ημερομηνία αυτής, την τράπεζα στην οποία έγινε καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας για να μπορέσουμε να ενημερωθούμε σχετικά.
Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 3 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – 30600576141
IBAN – GR9401103060000030600576141
ΚΑΤΟΧΟΣ – E-GOD ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΕ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – 6913143312302
IBAN – GR0201719130006913143312302
ΚΑΤΟΧΟΣ – E-GOD ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΕ

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Το e-god.gr δεν αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία των πελατών του, ενώ όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνική Τράπεζας.

Όταν επιλέγετε Πληρωμή μέσω Εθνικής Τράπεζας ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στο site της τράπεζας, όπου μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας.

Εξόφληση Εφάπαξ

Για εξόφληση εφάπαξ γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, American Express, Master Card και Ethnocash.

Εξόφληση με δόσεις

Για εξόφληση με έντοκες δόσεις (2 έως 36) μέσω Εθνικής Τράπεζας  γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες Mastercard και Visa. Για εξόφληση με δόσεις υπάρχει επιπλέον κόστος 9.6%.

Μέσω PayPal / Πιστωτική κάρτα (χωρίς χρέωση)

Το PayPal επιτρέπει σε σας να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Το e-god.gr δεν αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία των πελατών του, ενώ όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal.

Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στο site του PayPal, όπου μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας.

Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό (η δημιουργία λογαριασμού είναι προαιρετική μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας και χωρίς λογαριασμό PayPal).
Για τυχόν απορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.