Θα Θέλαμε Να Σας Ενημερώσουμε Πως Θα Είμαστε Κλειστά Το Διάστημα 20 Έως 30 Αυγούστου Λόγω Διακοπών. Λεπτομέρειες εδώ

Τι είναι το e-God

Το e-god είναι η εταιρεία, που ήρθε για να προσφέρει εύκολη πλοήγηση, μοναδικά και αξιόπιστα προϊόντα, ασφαλείς συναλλαγές και άμεση παράδοση στο χώρο σας ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση σας στο χάρτη, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η φιλοσοφία του e-god είναι να παρέχει στον αγοραστή, την καλύτερη δυνατή τιμή του προϊόντος που αναζητά, σε σχέση με το κόστος και την ποιότητα κατασκευής του στην αγορά, όπως επίσης και την ασφαλή μεταφορά του προϊόντος στο χώρο σας.

Προϊόντα τεχνολογίας, αναλώσιμων, ειδών γραφείου, τηλεπικοινωνιών με τιμές από το Θεό «σταλμένες»!

Το δυναμικό προσωπικό του e-god εργάζεται καθημερινά, ώστε να βελτιώνεται συνεχώς και να παρέχει την καλύτερη δυνατή ηλεκτρονική και τηλεφωνική υποστήριξη για κάθε απορία ή προβληματισμό που θα υπάρχει στους χρήστες και συνεργάτες του.

Ο παράδεισος των gadgets βρίσκεται εδώ και κάθε μέρα θα σας χαρίζει μοναδικές προσφορές για να κάνουν τη ζωή σας… χαρισάμενη!

ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ανακαλύψτε καθημερινά προσφορές "φωτιά" και ..μπείτε στον πειρασμό.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Αξιόπιστα σε προϊόντα & συναλλαγές! Είμαστε δίπλα σας πριν και μετά την πώληση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Ασφάλεια στην παράδοση των προϊόντων και σε κάθε συναλλαγή που γίνεται στο e-god.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Εγγυόμαστε άμεση παράδοση στα προϊόντα που έχουμε σε απόθεμα.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή στις αγορές σας.. Μέσω live chat, τηλεφώνου αλλά και email ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Προσπαθούμε για το καλύτερο. Οι τιμές ανανεώνονται συνεχώς , ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τις καλύτερες της αγοράς.

developed by paulv vaxevanis

Translate »